Website Design

CP Design ontwerp en ontwikkeld een breed scala aan websites en internet en intranet applicaties.
Hoewel iedere applicatie een maatwerk oplossing is maken wij gebruik van in eigen huis ontwikkelde standaarden en frameworks en waar nodig gebruiken wij extern ontwikkelde componenten geselecteerd op stabiliteit, betrouwbaarheid en toepasbaarheid.

Zoeken en gevonden worden

In de door ons ontwikkelde websites zorgen wij dat de styling en layout gescheiden blijft van de inhoud van uw website. Hierdoor is onderhoud en uitbreiding van uw website een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Daarnaast geeft dit voor zoekmachines de mogelijkheid om uw site beter te indexeren.

Uiteraard melden wij uw site aan bij een groot aantal zoekmachines en adviseren wij hoe u uw site goede resultaten kunt laten behalen bij de diverse zoekmachines, met behulp van het goed aansluiten van inhoud en keywoorden.

 
 
   Copyright © 2004, 2005 CP Design & Hosting. All rights reserved.