Applicatie hosting

Naast de welbekende website hosting, bieden wij onze klanten ook applicatie hosting. Hierbij gaat om het specifieke applicaties die een server omgeving vereisen, maar wel zodanig verbonden zijn met internet dat zij diect en snel toegang hebben tot client applicaties, of waarbij client applicaties snel en direct toegang moeten hebben tot een betrouwbare via internet dienst.

Toepassings voorbeelden zijn, onder andere: database servers (en database replicatie), SOAP, EDI diensten en andere information services waarbij een snelle en betrouwbare internet server verbinding noodzakelijk is.

Meer informatie over het ontwikkelen van internet applicatie en/of applicatie hosting? Met het contact formulier komt u snel en makkelijk met ons in contact.

 
 
   Copyright © 2004, 2005 CP Design & Hosting. All rights reserved.